Ποιος λέει την αλήθεια για την Βίκυ Σταμάτη;


Το bloko.gr σας παραθέτει τις σχετικές διαταγές με τις οποίες επιτρέπει υπό όρους η χρήση κινητού τηλεφώνου στην κ. Βίκυ Σταμάτη για την εκπλήρωση του αναφαίρετου όσο κι επιτακτικού δικαιώματος της επικοινωνίας μιας μητέρας  με το ανηλικο παιδί της.  


Θυμίζουμε ότι η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου εξομολογήθηκε πρόσφατα τη βίαιη επίθεση που όπως υποστηρίζει δέχτηκε από έναν φρουρό: «Ζήτησα να κλείσει η πόρτα μου για να ηρεμήσω. Από τις φωνές, από τις οσμές... Δεν μου επιτέθηκε, με έδειρε, με ξυλοκόπησε. Μου έστριψε τα χέρια προς τα πίσω, τους καρπούς. Τους έστριψε με τέτοια δύναμη, πάνω στο κρεβάτι, τρεις φορές, επειδή του ζήτησα να κλείσει την πόρτα για να ηρεμήσω».

Πηγές από τις περιβάλλον των εξωτερικών φρουρών αρνούνται ότι συνέβη το γεγονός αποδίδοντας σε επικοινωνιακό τρικ το ανθρώπινο ξέσπασμα μιας μητέρας και τονίζουν ότι είναι επίσης ψευδές το γεγονός ότι, όπως αναφέρεται στις σχετικές διαταγές του τμήματος εξωτερικής φρουράς Κορυδαλλού με ημερομηνία 30 και 31 Δεκεμβρίου του 2013, δεν υπάρχει καρτοτηλέφωνο στην κλινική περιορισμού της συζύγου του επίσης έγκλειστου πρώην υπουργού.


Ακολουθούν οι δύο διαταγές. Όπως και να έχει, εάν σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται υπάρχει καρτοτηλέφωνο, τίθεται και ηθικό και πειθαρχικό ζήτημα για όλους όσοι εμπλέκονται στη σύνταξη και στη διαβεβαίωση περιεχομένου, καθώς με απλή αυτοψία διαπιστώνεται εύκολα εάν υπάρχει καρτοτηλέφωνο και εάν είναι λειτουργικό.
Αναμένουμε πρώτιστα την αντίδραση της διεύθυνσης των φυλακών και στη συνέχεια του υπουργείου Δικαιοσύνης, σπεύδοντας προκαταρκτικά να δηλώσουμε τον απόλυτο σεβασμό μας στο ύψιστο και αναφαίρετο δικαίωμα μιας μητέρας υπό αποιεσδήποτε συνθήκες με το παιδί της, αρκεί βέβαια αυτές να μην εγείρουν κίνδυνο για αυτό. Αυτονόητο είναι πως τέτοιοι λόγοι δεν συντρέχουν στη περίπτωση της κ. Σταμάτη.





bloko.gr
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου