Υλικά
- 10 πατατούλες μικρές νέας εσοδείας
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη ή μαντζουράνα (σε ορισμένα μεγάλα σούπερ μάρκετ ή σε καλά φυτώρια) ή 1/2 κουτ. γλυκού ξερή, τριμμένη
- 1 πακέτο καπνιστή πέστροφα
Για την κρέμα γιαουρτιού
- 200 γρ. γιαούρτι αγελαδινό στραγγιστό
- 50 ml κρέμα γάλακτος (από το ψυγείο)
- 50 γρ. μανούρι, λιωμένο με το πιρούνι
- 2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
- 1 κουτ. σούπας άνηθος ή δυόσμος
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το γαρνίρισμα
- 4 κλαράκια σχοινόπρασο κομμένα σε μικρότερα κομμάτια (σε γλαστράκι σε φυτώρια) ή λίγος ψιλοκομμένος μαϊντανός
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου