Ζώδια - Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018



Κριός
Με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται σήμερα στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων, θα δείτε κάποια σχέδιά σας να ολοκληρώνονται, θα πρέπει όμως να ελέγξετε το άγχος,την παρορμητικότητα και κυρίως τα λόγια σας ώστε να αποφευχθούν συγκρούσεις ή και ρήξεις.
Ταύρος
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται σήμερα θα σας προκαλέσει ένα άγχος σχετικά με τα οικονομικά σας. Ίσως έχετε αυξημένα έξοδα και νιώθετε απογοητευμένοι ή προκύψουν συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα για οικονομικά θέματα. Ωστόσο, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί η κατάσταση θα βελτιωθεί.
Δίδυμοι
Με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο, ένας κύκλος της ζωής σας τελειώνει και ένας άλλος ανοίγει. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με την προσωπική σας ανάπτυξη ή και με μια σχέση. Δεν αποκλείεται επίσης να επανέλθουν κάποια πρόσωπα από το παρελθόν στη ζωή σας.
Καρκίνος
Η Πανσέληνος διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και συνιστά να προσέχετε την υγεία σας και τα επαγγελματικά σας. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί καλό είναι να μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας ή τα σχέδιά σας στους γύρω σας.
Λέων
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται σήμερα επηρεάζει τον κοινωνικό σας κύκλο και είναι πιθανό να προκύψουν συγκρούσεις με κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν παρανοήσεις που μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και σε οριστική ρήξη.
Παρθένος
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται σήμερα επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας και να δείξετε την αξία σας. Μια προαγωγή είναι πολύ πιθανή.
Ζυγός
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται σήμερα σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να εξετάσετε τις επιλογές που έχετε αυτό το διάστημα. Ίσως ανακαλύψετε κάποιες αδυναμίες σας, ώστε να τις καταπολεμήσετε και να πετύχετε καλύτερα τους στόχους σας. Τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα που ζουν μακριά είναι πιθανά.
Σκορπιός
Η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα χρήματα κι έτσι το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, η οικονομική σας ασφάλεια θα αποτελέσει μείζον ζήτημα. Είναι πιθανό να υπάρξει καθυστέρηση στις πληρωμές σας λόγω του ανάδρομου Ερμή, ωστόσο είναι το ίδιο πιθανό να πάρετε χρήματα που έχουν ήδη καθυστερήσει. Αποφύγετε νέα οικονομικά “ανοίγματα”.
Τοξότης
Οι σχέσεις σας φωτίζονται από το φως του γεμάτου φεγγαριού κι αυτό σημαίνει ότι από σήμερα και για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα βγουν πολλά -θετικά ή και αρνητικά- στην επιφάνεια. Κρίνεται απαραίτητο να συζητήσετε με το σύντροφό σας και να αποφασίσετε αν η σχέση σας έχει μέλλον ή είναι προτιμότερο να τελειώσει.
Αιγόκερως
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα, ενεργοποιεί τον τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητας. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα χρειαστεί να αναδιαμορφώσετε το πρόγραμμά σας, ώστε να ανταποκριθείτε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε συγκρούσεις με συναδέλφους.
Υδροχόος
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται σήμερα επηρεάζει τον τομέα που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, τις σχέσεις σας και τα παιδιά σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, ίσως βρεθείτε σε ένα συναισθηματικό δίλημμα το οποίο θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε να εξασφαλίσετε την ασφάλεια της σταθερότητας.
Ιχθύες
Η Πανσέληνος σήμερα διαμορφώνεται στο ζώδιο των Διδύμων και επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο κάποια προβλήματα από το παρελθόν, τα οποία ζητούν λύσεις.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου