Ζώδια – Προβλέψεις για Σαββατοκύριακο 5-6 Ιανουαρίου 2019


Κριός

Η ηλιακή έκλειψη της Κυριακής τονίζει τη φιλοδοξία σας και ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας ή να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία, δεν υπάρχει πλέον τίποτα που να ανακόπτει την πορεία σας. Το Σάββατο ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Ταύρος

Η ηλιακή έκλειψη της Κυριακής σας κάνει πιο ανέμελους. Νιώθετε την ανάγκη να ζήσετε μια περιπέτεια ή να εξελιχθείτε πνευματικά, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει να κάνετε ένα ταξίδι που ονειρεύεστε, να παρακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή να μάθετε μια ξένη γλώσσα. Η ορθή πορεία του Ουρανού την ίδια μέρα, αυξάνει τη διαίσθησή σας και σας επιτρέπει να κάνετε μια εσωτερική ενδοσκόπηση για να διερευνήσετε τις πραγματικές επιθυμίες σας και να χαράξετε νέες στρατηγικές. Το Σάββατο ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Δίδυμοι

Η ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας την Κυριακή και ευνοεί τις νέες επενδύσεις που πρόκειται να σας φέρουν χρήματα στο άμεσο μέλλον. Η περίοδος αυτή ευνοεί επίσης τις αγοραπωλησίες. Η ορθή πορεία του Ουρανου την ίδια μέρα σας δίνει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και να κάνετε καινούργιους φίλους, να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή να ξεκινήσετε μια συλλογική δραστηριότητα. Το Σάββατο ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Καρκίνος

Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται την Κυριακή, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας. Το ερχόμενο διάστημα μπορείτε να κάνετε μια σημαντική συμφωνία, έναν συνεταιρισμό ή και έναν γάμο. Δεδομένου ότι ο Ήλιος κυβερνά τον τομέα των οικονομικών είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν τα εισοδήματά σας. Η ορθή πορεία του Ουρανού την ίδια μέρα μπορεί να σας φέρει μια επικερδή επαγγελματική πρόταση. Το Σάββατο ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Λέων

Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται την Κυριακή σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή ακόμα και να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα. Καλό είναι ωστόσο να προσέχετε να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας. Με την ορθή πορεία του Ουρανού την ίδια μέρα τα εμπόδια που συναντούσατε στο δρόμο σας προς την επιτυχία τελειώνουν. Τώρα μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας όποια κι αν είναι αυτά. Το Σάββατο ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Παρθένος

Η ηλιακή έκλειψη την Κυριακή διαμορφώνεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και εγκαινιάζει μια ευχάριστη περίοδο κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά σας. Πολλοί από σας ίσως εκμεταλλευτείτε οικονομικά ένα χόμπι σας. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μιας νέας σχέσης. Με την ορθή πορεία του Ουρανού από την ίδια μέρα θα έχετε κέρδη από νομικές υποθέσεις. Το Σάββατο ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Ζυγός

Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται την Κυριακή επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια μετακόμιση ή στην αναδιάταξη του σπιτιού σας. Το καινούργιο φεγγάρι ευνοεί επίσης αγοραπωλησίες ή ενοικιάσεις ακινήτων. Με την ορθή πορεία του Ουρανού την ίδια μέρα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας ή και να δημιουργήσετε μια νέα σχέση. Το Σάββατο ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Σκορπιός

Η ηλιακή έκλειψη της Κυριακής διαμορφώνεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με ενδιαφέροντα άτομα, να προωθήσετε τις ιδέες σας ή και να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Επαγγελματικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων ευνοούνται επίσης. Με την ορθή πορεία του Ουρανού την ίδια μέρα μπορεί να κάνετε κάποιες επαγγελματικές αλλαγές ή να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Το Σάββατο ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Τοξότης

Η ηλιακή έκλειψη την Κυριακή διαμορφώνεται στον τομέα των οικονομικών σας και σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να εξασφαλίσετε την ασφάλεια που επιθυμείτε. Καλό θα είναι ωστόσο να αποφύγετε σπατάλες χωρίς νόημα. Την ίδια μέρα ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία, γεγονός που σας κάνει πιο ρομαντικούς και δημιουργικούς. Η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης είναι πιθανή τώρα. Το Σάββατο ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Αιγόκερως

Την Κυριακή διαμορφώνεται η έκλειψη Ηλίου στο δικό σας ζώδιο και σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες ώστε να βάλετε πλώρη για νέα ξεκινήματα. Φροντίστε σ’ αυτή την πορεία σας να είστε συγκαταβατικοί με τους γύρω σας. Η ορθή πορεία του Ουρανού την ίδια μέρα επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και βάζει τέλος σε τυχόν προβλήματα ή ζημιές. Τώρα μπορείτε να κάνετε μια αναδιακόσμηση που σχεδιάζετε από καιρό, αφού το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Το Σάββατο ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Υδροχόος

Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται την Κυριακή σηματοδοτεί μια περίοδο ηρεμίας και περισυλλογής. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα από τις δραστηριότητές σας και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Με την ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ουρανού την ίδια μέρα, είναι πιθανό να αναζητήσετε παλιούς φίλους ή να γνωρίσετε και νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Το Σάββατο ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Ιχθύες

Με την ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται την Κυριακή, θα βρείτε νέους στόχους και φιλοδοξίες καθώς και τα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν να τους πραγματοποιήσετε. Η ορθή πορεία του Ουρανού την ίδια μέρα βάζει τέλος σε οικονομικές αναποδιές και καθυστερήσεις. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να βγάλετε περισσότερα χρήματα αλλά και να κάνετε κάποια έξοδα για τον εαυτό σας. Το Σάββατο ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η νέα θέση του Ερμή εδώ.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου